Petrescu: ”Dacă ne uităm la clasament, suntem favoriți la titlu. Dar mai există un play-off”

Petrescu: ”Dacă ne uităm la clasament, suntem favoriți la titlu. Dar mai există un play-off”
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, nu se gândește deocamdată la titlu. ”Bursucul” se concentrează momentan pe accederea în play-off.

Formația din Gruia ocupă primul loc după 7 etape, cu 19 puncte și un golaveraj de 13-1. "Feroviarii" au scos un egal în prima rundă, 1-1 la Botoșani, dar apoi au continuat cu victorii pe linie (2-0 cu Viitorul, 3-0 cu Gaz Metan Mediaș, 2-0 cu Poli Iași, 1-0 cu Dinamo, 2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe și 2-0 împotriva lui FC Voluntari). În următoarea etapă, CFR joacă în deplasare cu Poli Timișoara. Partida este programată sâmbătă, de la ora 18:30.

"Dacă te uiți la clasament, suntem favoriți (la campionat - n. red.). Dar e doar începutul și să nu uităm că mai există un play-off, unde vor fi zece derby-uri. Obiectivul nostru nr. 1 în acest moment este să ajungem în play-off. Acolo, oricine poate câștiga titlul", a spus tehnicianul ardelenilor.

Dintre toate contracandidatele la titlu, Dan Petrescu afirmă că Steaua a făcut cele mai mari investiții.

"Nu tot timpul câștigă cele mai mari bugete, e clar. Au luat titlul și echipe precum Astra, Viitorul, Oțelul sau Unirea Urziceni. Steaua cred că a investit mai bine decât în anii trecuți. Atunci cumpăra numai o echipă, acum a luat două - Astra și Viitorul. Având două echipe într-una, vor avea două soluții. E clar că ei sunt favoriți, dar ați văzut ce s-a întâmplat anii trecuți, când ei au fost favoriți și ei au pierdut".

Comenteaza