Petrescu e foc și pară pe fani: ”Pot să mă înjure, dar să nu uite unde e CFR-ul”

Petrescu e foc și pară pe fani: ”Pot să mă înjure, dar să nu uite unde e CFR-ul”
Dan Petrescu s-a supărat pe fani după criticile din egalul cu FC Botoșani. Antrenorul lui CFR Cluj a catalogat atmosfera drept una de ”meci în deplasare”.

Fostul fundaș al naționalei afirmă că nu s-a mai confruntat cu o astfel de situație ca tehnician. "Am o stare foarte urâtă din cauza acestor fani. Pot să mă certe, să mă înjure, să zică ce vor. Dar să nu uite unde e CFR, să se uite la clasament. Și cât e acolo măcar să ne ajute.

Azi ziceai că jucăm în deplasare și ne certau toți. N-am văzut încurajări, n-am văzut ce trebuie la o echipă care joacă acasă. Câteodată echipa nu joacă, antrenorul nu e inspirat, atunci fanii să fie la înălțime. Credeam că la greu, ne vor fi aproape. Dar ce greu e să fii pe primul loc, cu 4 puncte în față?

Dacă ajungem pe 6, ce o să ne facă? Dacă cumpăram jucători de 10-15 milioane de euro mai înțelegeam, dar toți au fost aduși gratis. 20 de jucători noi. E clar că vreau să dăm gol, să pasăm mai bine, dar atât putem. Mă așteptam la mai multe de la toți", a spus Petrescu.

CFR Cluj a remizat acasă cu FC Botoșani, scor 0-0, în prima etapă a returului. Este primul egal fără goluri al "feroviarilor" din acest sezon. Elevii lui Dan Petrescu ocupă locul 1 în Liga 1, cu 33 puncte. Botoșani este pe 5, cu 24 puncte.

Comenteaza