Petrescu: ”E mai bine să-l am pe Eric în echipă decât împotriva mea”

Petrescu: ”E mai bine să-l am pe Eric în echipă decât împotriva mea”
Dan Petrescu pleacă cu mâna goală de pe terenul campioanei. ”Bursucul” l-ar vrea, însă, la CFR pe brazilianul Eric. ”E mai bine să-l am în echipă, decât împotriva mea”.

Antrenorul "feroviarilor" l-a lăudat pe mijlocașul Viitorului. "Când ai un jucător precum Eric, pe care noi nu îl avem, poți câștiga și un meci. Când eram la Urziceni am pierdut un singur joc în deplasare, la Mediaș, printr-un gol marcat de Eric. Așa că, mai bine să-l am în echipă decât împotriva mea", a spus Petrescu, pe Digisport.

Fostul fundaș al naționalei este, însă, sceptic în privința luptei la titlu. CFR Cluj este în continuare lider, dar la un singur punct în fața Craiovei și la patru de FCSB.

"Mă îngrijorează că nu mai înscriem de două etape. Am spus că am făcut prea multe puncte în tur și în retur nu se va mai repeta. Așa că lăsăm Steaua și Craiova să se bată la titlu. Obiectivul nostru e să ajungem în play-off".

CFR Cluj a pierdut cu 0-1 în fața Viitorului, sâmbătă, la Ovidiu, în etapa a 15-a din Liga 1. E al doilea eșec al ”feroviarilor” din acest sezon. Unicul gol al meciului a fost marcat de Eric, din lovitură liberă. Ardelenii conduc clasamentul, cu 33 puncte. Echipa lui Hagi a urcat pe 6, acumulând 23 puncte.

Comenteaza