Petrescu e nemulțumit de evoluțiile lui Balde: ”Nu pot să-l folosesc mai mult”. ”Bursucul” i-a făcut observație și lui Omrani

Petrescu e nemulțumit de evoluțiile lui Balde: ”Nu pot să-l folosesc mai mult”. ”Bursucul” i-a făcut observație și lui Omrani
Deși era considerat unul dintre cele mai importante transferuri ale sezonului, Ibrahima Balde (28 ani) încă nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor lui Petrescu. ”Nu pot pot să-l folosesc mai mult”, a transmis tehnicianul lui CFR Cluj.

Ibrahima Balde a prins 10 meciuri pentru ardeleni în acest sezon, marcând 4 goluri. Cea mai bună evoluție a înregistrat-o în meciul cu ACS Poli Timișoara, pierdut de CFR cu 3-4, când a reușit o dublă. Cu toate acestea, atacantul senegalez nu a reușit să-l impresioneze prea mult pe Dan Petrescu. "Bursucul" l-a utilizat o singură dată tot meciul, în eșecul cu FC Viitorul (0-1).

După duelul cu formația lui Gică Hagi, Balde a strâns doar 30 minute în partidele cu Gaz Metan (0-0), CSM Poli Iași (1-0) și Dinamo (2-0). În meciul cu Sepsi, pe care "ceferiștii" l-au câștigat cu 2-0, fostul jucător de la Atletico Madrid nu s-a aflat nici măcar în lot.

"Din păcate, nu e cum vreau eu la antrenamente. Îmi pare rău că nu pot să-l folosesc mai mult. În Rusia era un jucător foarte bun, dar a avut o perioadă în care nu a mai evoluat, a pierdut și pregătirea, iar asta se vede. Dar sper ca în ultimele trei meciuri din acest an să își aducă cumva contribuția, să marcheze goluri sau să ajute echipe să câștige", a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

"Bursucul" nu a fost mulțumit nici de evoluția lui Omrani din meciul cu Sepsi, deși a marcat un gol. "Azi nu a jucat bine. S-a scos cu golul", a spus Petrescu.

Ibrahima Balde a jucat ultima dată la Reims (Liga a doua franceză). În 2010, atacantul senegalez a cucerit Europa League cu Atletico Madrid. Este cotat la 1,5 milioane de euro pe portalul transfermarkt.com.

"Când jucătorii nu prind lotul ori se enervează și pleacă, ori se ambiționează și muncesc mai mult", afirma Dan Petrescu la un moment dat.

Comenteaza