Viitorul - CFR Cluj 1-2. Petrescu, încântat după victorie: "Prima repriză a fost perfectă"

Viitorul - CFR Cluj 1-2. Petrescu, încântat după victorie: "Prima repriză a fost perfectă"
| Foto: Arhiva

Antrenorul clujenilor a fost mulțumit de echipa sa, care a revenit pe primul loc în Liga 1, cel puțin pentru o zi.

Tehnicianul din Gruia și-a lăudat adversarii, care i-au dat emoții în final. ”Știam că va fi un meci foarte greu. E foarte greu să le dea cineva două goluri. Chiar dacă a vândut mulți jucători, a adus jucători de la echipa a doua care s-au integrat, sunt talentați. Am pregătit meciul să ne apărăm sus. Am schimbat sistemul de joc, a trebuit să riscăm. Prima repriză a fost perfectă”, a declarat antrenorul “feroviarilor” pentru Digisport.

Dan Petrescu a criticat și maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs. ”Meritam și un al treilea gol, indiferent de ce îmi spun alții. Am căzut fizic în repriza a doua. Nu au avut ocazii prea mari. Penalty-ul acordat ușor la un asemenea nivel. Nu cred că cei de la Viitorul vor juca 100% vor mai pierde un meci acasă. Când mă enervam mă așezam pe scaun. Aveam avertisment. Nu aveam ce să fac”, a menționat tehnicianul CFR-ului.

Clujenii conduc clasametul din Liga 1, cu 39 de puncte, la o lungime distanță de FCSB, care are un meci mai puțin disputat. Următorul meci pentru echipa din Gruia va fi împotriva echipei Poli Iași, duminică, 22 aprilie, de la ora 20:45.

Comenteaza