Petrescu, înțepături către Șumudică și Copilu: “Dacă eram la CFR Vinicius și Rondon nu plecau”

Petrescu, înțepături către Șumudică și Copilu: “Dacă eram la CFR Vinicius și Rondon nu plecau”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei a vorbit despre cei doi jucători experimentați pe care formația din Gruia i-a pierdut înaintea sezonului.

Perioda de mercato din vară a consemnat mai multe plecări importante de la CFR Cluj. Dintre acestea, cele ale lui Vinicius și Rondon au fost catalogate drept surprinzătoare.

Dac primul nu s-a înțeles cu șefii din Gruia în privința unui nou contract, cel de-al doilea a plecat în urma unui conflict cu fostul antrenor al “feroviarilor”, Marius Șumudică.

Revenit la CFR Cluj, Dan Petrescu îi înțeapă pe fostul tehnician și pe fostul președinte și susține că cei doi jucători experimentați ar fi rămas la Cluj dacă el ar fi condus campioana.

“Dacă eram la CFR vă spun că Vinicius și Rondon nu plecau. Știți că am ceva pentru jucătorii cu experiență. Nici pe Itu nu am reușit să îl țin, e profilul care îmi place mie, dar avem jucători pe post. Dacă nu era lista, sută la sută rămânea”, a spus antrenorul pentru Digisport.

În vârstă de 37 de ani, Paulo Vinicius a ajuns în 2017 la CFR Cluj, a jucat 139 de partide în tricoul vișiniu, a înscris 16 goluri și a cucerit patru titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României. În prezent, brazilianului evoluează pentru FCSB.

De cealaltă parte, Mario Rondon (35 de ani) a ajuns în 2019 la Cluj, a jucat 78 de meciuri pentru “feroviari”, a înscris 14 goluri și a cucerit două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României. Atacantul venezuelean evoluează în prima ligă din Polonia, la Radomiak Radom.

Comenteaza