Petrescu le răspunde fanilor: ”Putem să fim și pe ultimul loc, tot nu demisionez”

Petrescu le răspunde fanilor: ”Putem să fim și pe ultimul loc, tot nu demisionez”
Deși nu are nicio victorie în acest retur, Dan Petrescu nu se gândește să plece de la CFR. ”Putem fi și ultimii, tot nu demisionez”, le-a transmis ”Bursucul” fanilor.

CFR nu a mai câștigat din 1 octombrie, când s-a impus cu 2-0 pe propriul teren în fața lui Juventus București. După acest rezultat, ardelenii au remizat cu FC Botoșani (0-0), au pierdut la Viitorul (0-1), iar duminică seara s-au împiedicat și cu Mediașul (0-0). Înaintea confruntării cu formația lui Pustai, "feroviarii" au fost eliminați în 16-imile Cupei României de FC Botoșani.

După egalul cu Gaz Metan, fanii lui CFR Cluj i-au cerut din nou demisia lui Dan Petrescu. Fostul fundaș al naționalei anunță, însă, că nu va demisiona nici dacă echipa ar fi pe ultimul loc.

"Sunt foarte supărat, la fel și jucătorii. S-a jucat la o singură poartă. Am întâlnit o echipă care a venit doar să se apere. Noi am încercat să dăm gol. Au fost ceva ocazii, am avut și o bară. Dar asta e. Am băgat toți jucătorii de atac pe care i-am avut. Alții nu mai erau. Nouvier era accidentat, Deac și Culio suspendați.

Mă așteptam (ca fanii să-mi ceară demisia, n. red.), dar nu înțeleg motivul. Să mi-l spună. Cineva cred că are un interes, altfel nu înțeleg. Am refuzat naționala și am ales să rămân la CFR, dar suporterii sunt cum sunt. Sunt puternic și nu am nicio problemă. Nu voi demisiona niciodată de la CFR Cluj. Putem să fim și pe ultimul loc. Numai dacă mă vor da afară, doar atunci voi pleca", a declarat Petrescu.

La câteva ore distanță, trupa lui Dan Petrescu a pierdut prima poziție. Ceferiștii au coborât pe 2, cu 34 puncte. În fruntea clasamentului a ajuns FCSB, cu un punct mai mult, după ce a învins-o cu 5-2 pe CS Universitatea Craiova.

"Am mai spus. Noi trebuie să ne calificăm în play-off și apoi vedem ce facem mai departe. Când am fost adus (la CFR, n. red.) nu mi s-a spus să iau campionatul, ci să formez o echipă cu care să ajungem în cupele europene. Abia la anul ar urma să atacăm titlul", a mai spus "Bursucul".

Comenteaza