Petrescu, mesaj clar înainte de jocul cu CS U Craiova: "Cine va pierde acest meci va ieși din lupta pentru titlu"

Petrescu, mesaj clar înainte de jocul cu CS U Craiova: "Cine va pierde acest meci va ieși din lupta pentru titlu"
| Foto: uefa.com

Antrenorul formației din Gruia a prefațat duelul contra oltenilor, din etapa a 7-a a play-off-ului Superligii.

Învinși în ultimele trei meciuri, "feroviarii" caută un succes care să îi țină în continuare în lupta pentru titlu. Totuși, Dan Petrescu a avut un discurs resemnat și consideră că ratarea obiectivului nu ar fi o dramă, în ciuda faptului că CFR Cluj a cucerit ultimele 5 titluri de campioană. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Noi nu mai depindem de noi și cred că cine va pierde acest meci va ieși din lupta pentru titlu. Cei de Craiova sunt foarte ambițioși, dar cine va pierde va ieși. Egalul nu ajută pe nimeni. Pentru un loc de Europa e un rezultat bun, dar noi ne dorim mai mult.

Mereu sunt probleme, cred că suntem la al 60-lea meci. Play-off-ul nu a fost unul reușit pentru noi și cred că e din cauza accidentărilor. Am jucat foarte multe meciuri, Farul și Rapid au 20 de meciuri mai puțin decât noi.

Au fost și greșeli prea mari de abitraj împotriva CFR-ului. La câte probleme sunt e posibil orice. Cât timp mai avem șanse matematic, noi sperăm. Nu ar fi o tragedie dacă nu luăm titlul sau dacă nu prindem Europa", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa duminică, 7 mai, de la 21:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru duelul cu Universitatea Craiova!

Comenteaza