Petrescu, mulțumit la final de 2022, dar vrea o victorie și cu Hermannstadt: "A fost unul dintre cei mai buni ani din cariera mea"

Petrescu, mulțumit la final de 2022, dar vrea o victorie și cu Hermannstadt: "A fost unul dintre cei mai buni ani din cariera mea"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul campioanei e încântat de realizările bifate în acest an, dar vrea să încheie 2022 cu un succes în fața uneia dintre surprizele campionatului.

Marți, de la 20:00, CFR Cluj joacă ultimul meci al anului împotriva celor de la Hermannstadt. Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de ceea ce a realizat în 2022 la conducerea "feroviarilor", însă speră la un succes împotriva sibienilor pentru a încheia anul pozitiv.

"A fost unul dintre cei mai buni ani din cariera mea de antrenor. Ținând cont de problemele care au fost, problemele de lot, schimbările de jucători, foarte multe meciuri.

Cred că băieții au făcut exact ceea ce trebuie, mai ales în ultimele meciuri. Ar fi cireașa pe tort dacă vom termina anul pe primul loc. Sper să prind cel puțin încă 200 de meciuri la CFR și sper să am în continuare rezultate bune.

Băieții sunt obosiți. Se gândesc deja la bagaje. Unii pleacă în Brazilia, alții în Danemarca sau Ghana. A fost și o petrecere de Crăciun. Eu nu am fost pentru că încă nu suntem în vacanță. Sper ca jucătorii să înțeleagă acest lucru", a spus antrenorul înaintea partidei.

Petrescu, nemulțumit de număr mic de jucători de pe lista pentru campionat

Tehnicianul a vorbit din nou despre situația lotului de jucători și despre numărul mic de fotbaliști eligibili pentru partidele din Superligă. Dan Petrescu și-ar dori lărgirea listei pentru a avea mai multe opțiuni la dispoziție.

"Noi trebuie să avem același număr de jucători pe listă ca cei care joacă 40 de meciuri, iar noi jucăm 70. Cred că ar trebui schimbat ceva. Mi se pare incredibil. Nu înțeleg de ce nu putem mări lista. Mi-ar fi ușor să odihnesc jucători", a explicat Petrescu.

Comenteaza