Petrescu mută presiunea pe lider înaintea meciului direct: "Farul e în continuare favorită la titlu"

Petrescu mută presiunea pe lider înaintea meciului direct: "Farul e în continuare favorită la titlu"
| Foto: lpf.ro

Antrenorul formației din Gruia a prefațat duelul de la malul mării și a vorbit din nou despre probleme medicale cu care se confruntă "feroviarii".

Etapa cu numărul 5 din play-off-ul Superligii programează duelul dintre CFR Cluj și Farul Constanța. Trupa lui Hagi conduce clasamentul, însă diferența față de campioană e de doar un punct. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Înaintea duelului cu liderul, Dan Petrescu a dezvăluit că nu mai puțin de cinci jucători importanți sunt accidentați, Boateng, Bîrligea, Maglica, Deac și Camora, ultimii doi urmând să nu facă deplasarea la malul mării.

"Întâlnim echipa care a dominat campionat, a fost mai mereu pe primul loc. Au câștigat 14 meciuri acasă, știm forța lor, știm cum pregătește Hagi meciurile. Noi avem moralul bun, dar avem mari probleme de lor.

Cinci jucători importanți lipsesc, iar doi sigur nu vor face deplasare. E vorba de Camora și Deac, primii noștri căpitani. În ultimii ani au jucat toate meciurile din play-off, dar acum trebuie să facem față fără ei.

Am rămas în atac doar cu Janga și Yeboah, dar nu aș avea rezerve pentru ei. Sistemul 4-4-2 e favoritul meu, dar voi alege în funcție de ce va fi la antrenament. Farul e în continuare favorită la titlu, sunt pe primul loc până la urmă.

Hagi are un lot foarte bun, scoate jucători pe bandă rulantă. Cred că pericolul vine de peste tot, și din atac, și din apărare. Cel mai bun jucător și cel mai influent e clar Alibec", a declarat antrenorul.

Partida dintre primele două clasate din Superligă e programată sâmbătă, 22 aprilie, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu Farul!

Comenteaza