Petrescu nu își simte postul amenințat, dar recunoaște că are alte oferte: ”Telefoanele sună”

Petrescu nu își simte postul amenințat, dar recunoaște că are alte oferte: ”Telefoanele sună”
Dan Petrescu nu își face griji în privința postului său după ultimele două rezultate. Antrenorul CFR-ului recunoaște, în schimb, că e căutat și de alte echipe.

Luna trecută, Dan Petrescu era favorit să preia banca primei reprezentative după demiterea lui Christoph Daum. "Bursucul" voia să antreneze în paralel naționala și CFR-ul, dar șefii din Gruia nu au fost de acord. Până la urmă, Federația l-a ales pe Cosmin Contra.

După meciul cu Botoșani, din startul returului, Dan Petrescu a dat de înțeles că regretă faptul că nu a dat curs ofertei de la FRF. După duelul cu moldovenii, terminat 0-0, tehnicianul ardelenilor a primit critici din partea fanilor. Petrescu nu le-a rămas nici el dator.

"Pot să mă certe, să mă înjure, să zică ce vor. Dar să nu uite unde e CFR, să se uite la clasament. Și cât e acolo măcar să ne ajute". După câteva zile, fostul component al "Generației de Aur" a revenit la sentimente mai bune. "La supărare se spun multe".

Etapa trecută, CFR Cluj a pierdut cu 0-1 la Ovidiu, în fața Viitorului. Acest rezultat le-a apropiat pe FCSB și Craiova la un punct de prima poziție, unde se află clujenii. Având în vedere această situație, dar și faptul că CFR nu mai înscrie de două meciuri, au apărut speculații că Dan Petrescu ar putea fi înlocuit.

"Ce pot să vă zic? Întrebați-i pe șefii clubului. Eu am contract doi ani. Acum o lună am avut ofertă de la echipa națională și cei de aici au zis că trebuie să rămân la club. Dan Petrescu vrea să rămână la CFR. Dacă clubul nu vrea, deși eu nu cred că e adevărat, nu e nicio problemă. Dacă mi se transmitea ceva, vă spuneam".

Dan Petrescu nu dezminte, însă, faptul că e curtat și de alte formații. "Telefoanele sună, dar nu răspund la nimeni. Nu mă interesează alte echipe decât CFR și așa rămâne".

Comenteaza