Petrescu nu se poate împăca cu gândul că CFR a ieșit din Cupă: ”Dacă era arbitraj video, băteam Botoșaniul cu 5-0”

Petrescu nu se poate împăca cu gândul că CFR a ieșit din Cupă: ”Dacă era arbitraj video, băteam Botoșaniul cu 5-0”
Dan Petrescu (49 ani) are în continuare coșmaruri după eliminarea lui CFR Cluj din Cupa României. Antrenorul ”feroviarilor” e convins că ar fi câștigat ”cu 5-0” la Botoșani dacă exista arbitraj video.

"Bursucul" se mai plânge, de asemenea, că pe toate stadioanele unde joacă CFR se strigă "Hoții".

"În orice oraș mergem, din minutul 1 până în minutul 90 se strigă «Hoții». E clar că arbitrii sunt influențați, că nu au curaj să fluiere ce văd. Dacă aveam arbitraj video (la Botoșani - n. red.), băteam cu 5-0. Am dat gol valabil. La Rus s-a văzut penalty-ul din avion. Numai arbitrul a văzut altceva. Toți jucătorii au fost afectați.

Nu înțelegeau de unde au atâta ghinion. Sunt convins că sunt supărați și acum. Au dat tot ce au avut mai bun și au dominat meciul de la un capăt la celălalt. Se tot pune presiune pe arbitri, pentru că noi am fi ajutați. De aceea, mă rog să vină odată proba video. Așa s-ar elimina toate speculațiile", a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj și-a încheiat, joi, aventura din Cupa României. Ardelenii au cedat la penalty-uri pe terenul lui FC Botoșani, în 16-imile competiției. În timpul regulamentar, scorul a fost 1-1. Omrani a deschis scorul, iar Târnovan a egalat în repriza secundă. Omrani a mai înscris un gol în prima parte, dar reușita i-a fost anulată pe motiv de offside.

Comenteaza