Petrescu: ”Nu visam să bat cu 3-0 la Voluntari”

Petrescu: ”Nu visam să bat cu 3-0 la Voluntari”
Antrenorul lui CFR Cluj recunoaște că nu se aștepta la o victorie atât de clară pe terenul ilfovenilor.

Înainte de vizita ardelenilor, FC Voluntari bifase trei remize albe pe propriul teren. "E foarte greu să câștigi la ei", spunea Petrescu. Cu toate acestea, "ceferiștii" s-au distrat cu echipa lui Claudiu Niculescu.

"Au fost spații pe care le-am fructificat bine. Cred că puteam să ne desprindem mai devreme. Dar nu mai contează, am bătut cu 3-0 la Voluntari, un rezultat pe care nu îl visam. Mai avem două meciuri până la pauză (cu Timișoara și Craiova - n. red.), trebuie să le câştigăm şi apoi să ne concentrăm pe partea a doua a campionatului. Până acum am făcut un sezon bun, avem mai multe puncte decât ne aşteptam. Dar play-off-ul dă şanse tuturor, pentru că se înjumătăţesc punctele", a spus "Bursucul", pe Digisport.

CFR nu mai câștigase la trei goluri diferență din etapa a treia, când s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. "Feroviarii" au ajuns la patru victorii consecutive în campionat, toate fără gol primit. Ba mai mult, formația din Gruia s-a distanțat la 8 puncte de a doua clasată, FCSB.

Comenteaza