Petrescu recunoaște: ”Omrani are nevoie de CFR, dar și noi de el”. Când va fi din nou titular

Petrescu recunoaște: ”Omrani are nevoie de CFR, dar și noi de el”. Când va fi din nou titular
Dan Petrescu recunoaște că CFR are nevoie în continuare de Omrani. ”Bursucul” vrea însă mai multă implicare din partea francezului la antrenamente.

Pe 21 septembrie, după egalul de acasă cu FCSB (1-1), Billel Omrani ar fi petrecut în club. Petrescu nu a trecut cu vederea escapada francezului și l-a exclus din lot în meciurile cu Astra (3-2) și Juventus București (2-0). "O să vedeți despre cine e vorba. Sunt probleme de disciplină", spunea "Bursucul" la vremea respectivă, fără să-l menționeze pe Omrani.

Fostul fundaș al naționalei a revenit apoi la sentimente mai bune. Pe 4 octombrie, Dan Petrescu l-a reprimit pe Omrani la antrenamentele primei echipe. Duminica trecută, jucătorul de 24 ani a evoluat în amicalul cu Aris Limassol, pe care ceferiștii l-au câștigat cu 2-1. Tehnicianul ardelenilor vrea însă mai multă implicare din partea lui Omrani ca să redevină titular.

"Omrani a fost reprimit la antrenamente, dar trebuie să muncească mult ca să înceapă un meci. Totul depinde de el. Aș fi vrut mai mult de la el în aceste zile, la antrenamente, dar e pe drumul cel bun. A și slăbit. Îl monitorizăm. Sperăm să-și revină cât mai repede pentru că și el are nevoie de CFR, dar și noi avem nevoie ca el să joace", a spus antrenorul formației din Gruia.

Billel Omrani joacă la CFR din 2016. Ultima dată a evoluat la Olympique Marseille. A marcat 7 goluri în 38 apariții pentru ardeleni. Este cotat la 750.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza