Petrescu se consideră norocos: ”Dacă nu jucam la nivelul nostru, pierdeam”. Pe cine a remarcat după victoria cu Dinamo

Petrescu se consideră norocos: ”Dacă nu jucam la nivelul nostru, pierdeam”. Pe cine a remarcat după victoria cu Dinamo
Dan Petrescu rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu Dinamo. Antrenorul lui CFR Cluj se consideră norocos că nu a luat gol în Ștefan cel Mare și recunoaște că le cere la toți jucătorii lui să se apere. ”Bursucul” l-a felicitat, de asemenea, pe marcatorul primului gol, Billel Omrani.

După un start de retur modest, cu trei meciuri fără victorie și gol marcat, CFR a revenit pe linia de plutire. Etapa trecută a învins-o cu 1-0 pe CSM Politehnica Iași, în Gruia, iar acum a câștigat cu 2-0 pe terenul lui Dinamo. Acest ultim rezultat i-a readus pe "feroviari" în fruntea Ligii 1, cu 40 puncte. Dan Petrescu rămâne cu picioarele pe pământ și nu se gândește decât la acccederea în play-off.

"Am avut noroc că nu am primit gol în prima repriză. A fost cel mai dur moment al meu de la CFR. Nu înţelegeam de ce greşim pase, nu aveam iniţiativă. Parcă aşteptam să facă altcineva ce trebuia să facem noi. Dacă nu jucam la nivelul nostru, pierdeam meciul.

Când matematic vom fi în play-off, vom vorbi despre titlu. Nu suntem plăcuţi ochiului. Toţi jucătorii trebuie să se apere. Dacă nu faci faza defensivă, nu ai nicio şansă să joci la mine. Omrani a fost cel mai bun fundaş al nostru", a spus antrenorul lui CFR Cluj, pe Digisport.

Comenteaza