Petrescu se felicită pentru titularizarea lui Păun: ”A dat golul campionatului”

Petrescu se felicită pentru titularizarea lui Păun: ”A dat golul campionatului”
Adrian Păun a fost lăudat de ”Bursuc” după execuția spectaculoasă din meciul cu Juventus București.

După trei etape în care a stat pe tușă, Adiță Păun a revenit pe teren cu o execuție spectaculoasă din colțul careului. A fost prima sa reușită din acest sezon. La finalul meciului de duminică, încheiat 2-0 pentru CFR Cluj, Dan Petrescu nu a ezitat să-l felicite pe mijlocașul de 22 ani.

"E primul meci după mult timp în care a intrat ca titular. L-am simțit foarte motivat la antrenamente și din acest motiv l-am și băgat. Mulți credeau că voi începe cu Nistor, dar el a intrat foarte bine, a dat un gol de generic, poate chiar golul campionatului. Numai așa puteam deschide meciul, cu o execuție foarte bună", a spus antrenorul "feroviarilor".

"Bursucul" crede că Păun poate fi o soluție și pentru naționala României în viitor. "Acum, după un gol, nu putem să propunem un fotbalist. El trebuie să demonstreze (că merită să fie chemat, n. red.), să fie constant în evoluții".

Păun joacă la CFR Cluj din 2013. În acest sezon a bifat 7 meciuri și a marcat un gol. Este cotat la 700.000 de euro pe portalul transfermarkt.com. Fotbalistul vâlcean a strâns 10 selecții în selecționata sub 21 ani a României.

Comenteaza