Petrescu se felicită pentru titularizarea lui Vera: ”A făcut un meci excelent”

Petrescu se felicită pentru titularizarea lui Vera: ”A făcut un meci excelent”
Dan Petrescu a lăudat evoluția lui Urko Vera (30 ani) din partida cu FC Viitorul. Atacantul spaniol a reușit să marcheze la debutul în tricoul ”feroviarilor”.

La câteva minute după deschiderea scorului, Vera a mai punctat o dată, dar reușita a fost anulată din cauza unui presupus henț. El a venit în această vară de la Mirandes (Segunda Division), din postura de jucător liber de contract.

"Băieții au făcut un meci excelent, merită felicitări. Au fost tensiuni, greșeli de ambele părți, dar per total cred că victoria este meritată. Nu țin minte vreo ocazie a Viitorului în acest meci, în schimb noi am avut vreo 4-5 ocazii foarte clare și un gol anulat. A trebuit să schimbăm puțin niște jucători, pentru că Omrani era suspendat.

Știam că Viitorul are posesia cu toate echipele și trebuia să pun cinci mijlocași. Vera a fost o surpriză, pentru că toată lumea se aștepta să joace Bokila, cu toate că a stat în tribună la ultimul meci. Am mers pe mâna lui și a făcut un meci excelent pentru mine", a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

CFR Cluj a învins-o cu 2-0 pe campioana FC Viitorul, pe arena din Gruia, în etapa a doua din Liga 1. Golurile ardelenilor au fost înscrise de Urko Vera (17) și Jeremy Bokila (82). Echipa lui Dan Petrescu urcă pe locul 3, acumulând 4 puncte. Echipa lui Hagi a coborât pe 5, având 3 puncte.

Comenteaza