Petrescu se ține de glume: ”Dacă nu batem la Voluntari, ar trebui întrerupt campionatul” și ”Plecăm în vacanță, ne-am luat bilete”

Petrescu se ține de glume: ”Dacă nu batem la Voluntari, ar trebui întrerupt campionatul” și ”Plecăm în vacanță, ne-am luat bilete”
Dan Petrescu s-a ținut de glume după victoria cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Antrenorul lui CFR Cluj crede că ar trebui întrerupt campionatul dacă nu va lua trei puncte cu FC Voluntari. ”Plecăm în vacanță, deja ne-am luat bilete”, a mai spus el.

Lucrurile par să fi revenit pe făgașul normal la CFR. După un start de retur modest, în care "feroviarii" bifau trei meciuri fără victorie și gol marcat, elevii lui Dan Petrescu au înregistrat victorii pe linie. Au învins Iașiul cu 1-0, au trecut de Dinamo cu 2-0, iar acum s-au impus cu 2-0 în fața celor de la Sepsi. Echipa din Gruia conduce clasamentul, cu 43 puncte. A doua clasată, FCSB, are 5 puncte mai puțin decât "ceferiștii".

Cu toate acestea, Dan Petrescu e neliniștit înainte de ultimele trei jocuri din 2017. "Bursucul" s-a ținut chiar de glume.

"Azi (luni - n. red.) am avut noroc, nu ne-am apărat așa bine. Dacă ne apărăm la fel în meciul următor, nu cred că avem șanse să câștigăm. Am încercat să-i motivez pe băieți toată săptămâna, să le explic că va fi un meci greu și, cu toate acestea, au fost mai multe probleme față de jocul din tur. Sepsi nu a avut atunci nici un șut, nici un corner, nimic.

Mâine plecăm în vacanță, deja ne-am luat bilete. Cum să fie ușor (programul - n. red.) când peste patru zile jucăm la Voluntari? Noi avem mulți jucători peste 30 ani, vă dați seama că va fi foarte greu. L-am văzut pe Claudiu, la ultimul meci cu Mediaș, cât își dorește să câștige. Voluntariul vrea să ajungă în play-off și e o echipă foarte bună. Au luat două trofee anul acesta", a spus antrenorul lui CFR Cluj.

"Bursucul" a fost întrebat după meciul cu Sepsi dacă ar trebui întrerupt campionatul mai devreme, datorită condițiilor meteo. Replica sa a fost pe măsură: "Dacă batem (la Voluntari - n. red.), nu. Dacă nu, da".

FC Voluntari - CFR Cluj se joacă vineri, 1 decembrie, de la ora 20:45, în etapa a 20-a din Liga 1. După duelul cu ilfovenii, echipa lui Petrescu va mai juca în acest an cu ACS Poli Timișoara (9 decembrie, acasă) și CS Universitatea Craiova (16 decembrie, deplasare).

Comenteaza