Petrescu: Sunt mândru de echipa mea şi supărat pentru rezultat/Lennon: Este un rezultat foarte bun pentru noi

Petrescu: Sunt mândru de echipa mea şi supărat pentru rezultat/Lennon: Este un rezultat foarte bun pentru noi

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania echipei Celtic Glasgow, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri seară, că este mândru de echipa sa, dar a apreciat că remiza dintre CFR Cluj şi Celtic Glasgow, scor 1-1, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este nedreaptă. "Sunt mândru de echipa mea şi supărat pentru rezultat, este nedrept. La un meci cu Celtic ai nevoie de noroc şi noi nul-am avut. Jucătorii mei au făcut un meci mare, nu ştiu dacă vor putea această performanţă în retur. Neapărat trebuie să marcăm, dar trebuie să avem şi noroc", a declarat Dan Petrescu.

La rândul său, Tehnicianul Neil Lennon a declarat, miercuri seară, că remiza obţinută de Celtic Glasgow, scor 1-1, cu CFR Cluj, este foarte bună pentru formaţia scoţiană în perspectiva manşei secunde din turul trei preliminar al Ligii Campionilor."Este un rezultat foarte bun pentru noi, ne îndreptăm atenţia acum spre meciul retur. În retur,  atmosfera este un mare avantaj pentru noi, noi mereu încercăm să fim ofensivi acasă şi să marcăm cât mai mult posibil", a declarat Lennon la Digisport.

Partida retur va avea loc marţi, de la ora 21.45.

Comenteaza