Philip Otele, lăudat de conducerea CFR-ului: "Este cel mai bun atacant din România"

Philip Otele, lăudat de conducerea CFR-ului: "Este cel mai bun atacant din România"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Evoluțiile nigerianului sunt pe placul patronului din Gruia, care îl consideră cel mai bun din campionat pe poziția sa.

Ajuns liber de contract la CFR Cluj, Philip Otele a avut un impact imediat și a devenit principalul om de gol al formației din Gruia. Nigerianul a fost decisiv în multe momente, iar prestațiile sale au atras laude din partea lui Nelu Varga.

"Cred că Otele al nostru este cel mai bun atacant din România, peste contracandidații de la celelalte echipe de care se tot vorbește în ultima perioadă, jucători și ei valoroși, dar nicidecum de valoarea lui Otele", a explicat patronul CFR-ului pentru Fanatik.

În cele 30 de etape ale sezonului regulat, Philip Otele a marcat de 13 ori și a oferit 6 pase de gol colegilor săi.

Varga nu și-a pierdut încrederea în Adrian Mutu

Pe lângă remarcatul Otele, patronul clubului din Gruia i-a lăudat și pe Panagiotis Tachtsidis și Daniel Bîrligea, dar a ținut să își exprime încrederea în calitățile de antrenor ale lui Adrian Mutu, tehnicianul pe care l-a dorit atât de mult la CFR Cluj.

"Ne batem la titlu. O spun clar și răspicat Am încredere în echipa mea, am încredere în fotbaliștii mei, am încredere în Adrian Mutu. Suntem o formație puternică, echilibrată pe absolut toate compartimentele, cu jucători de mare, mare, mare valoare.

Cred că avem niște fundași minunați, un portar fantastic, un Tachtsidis care oricând poate să hotărască soarta unui meci, un Bîrligea care evoluează cu inima, nu 90 de minute, ci 100 de minute sau 150 de minute…

Și avem un antrenor care va dovedi că are valoare, că se pricepe la fotbal, că simte ca nimeni altul jocul și care sunt convins că ne va aduce rezultatele scontate", a mai spus Varga.

Adrian Mutu i-a condus pe "feroviari" în 8 meciuri, palmaresul său fiind de 5 victorii, două remize și o înfrângere.

Comenteaza