Video Philip Otele, primele impresii după ce a ajuns în Gruia. Cum se autocaracterizează nigerianul

Philip Otele, primele impresii după ce a ajuns în Gruia. Cum se autocaracterizează nigerianul
| Foto: captura video

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost transferat de CFR Cluj de la UTA, echipă pentru care a evoluat un sezon și jumătate.

Prima mutare a verii confirmată de "feroviari" a fost sosirea lui Philip Otele. Aflat în cantonament alături de noii săi colegi, nigerianul a vorbit despre transferul său în Gruia, dar a oferit și o descriere a personalității sale și a stilului de joc.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani se declară pregătit să evolueze pentru CFR Cluj și speră la cât mai multe trofee alături de trupa din Gruia.

"Sunt Philip Otele și mă bucur să fiu la CFR Cluj! Echipa m-a primit foarte bine, jucătorii, staff-ul, totul a fost foarte bine. Antrenamentele au fost intense, dar totul a fost bine. Aceasta e cea mai grea perioadă, având în vedere alergatul și celelalte lucruri, dar cred că m-am adaptat bine. Chiar cred că sunt în formă acum.

Pentru mine e un pas foarte mare, am luat decizia de a veni aici în urmă cu ceva timp. Mereu mi-a plăcut echipa, mereu am văzut-o ca pe un pas mare pentru mine și sunt fericit. Dacă m-aș descrie în trei cuvinte acestea ar fi determinat, modest, carismatic.

Sunt un jucător căruia îi place să atace, să driblez, cred ca aceasta e cea mai bună calitate a mea. Am și viteză, pot să pasez și să marchez. Îmi doresc să ajut echipa cât de mult pot și voi încerca să ajut oricum voi putea.

Știu că obiectivul principal e campionatul și caificarea în Europa. E important să câștigăm primul meci din campionat, să o luăm pas cu pas, să ne construim încrederea. Știm că va fi greu în Europa, dar vom încerca să câștigăm meciurile și toată lumea va fi concentrată pe obiective", a declarat noul jucător al CFR-ului.

Ce cuvânt a învățat Otele de la Mandorlini

Nigerianul a dezvăluit și care e relația sa cu noul antrenor și cuvântul pe care îl aude cel mai des din partea tehnicianului italian.

"Relația noastră este una bună, cred că e un antrenor foarte bun. Mereu îmi spune ce fac bine și ce fac greșit, dar și ce aș putea schimba pentru a deveni mai bun. Asta e foarte important pentru mine.

Îmi place de el și sper să facem lucruri bune împreună. Tot timpul spune <<veloce>>, care înseamnă rapid în italiană. Vrea să jucăm repede și asta e foarte bine", a explicat jucătorul.

În stagiunea precedentă, Philip Otele a marcat 6 goluri și a oferit două pase decisive în 42 de apariții pentru UTA.

Comenteaza