Piloţii clujeni sunt campioni naţionali la Arad

Piloţii clujeni sunt campioni naţionali la Arad
Echipajul Edwin Keleti-Botond Csomortani a câștigat la Arad titlul de campioni naționali la clasa trei, cu două etape înainte de finalul sezonului 2012 al Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

"Raliul Aradului are unul dintre cele mai frumoase trasee pentru cursele de macadam din România, este o adevarată plăcere din punct de vedere al pilotajului", spune Keleti după cursă. "Am fost concentrați toată cursa pentru că probele rapide, înguste și alunecoase au impus multă atenție din partea noastră. A fost o cursă dură și din punct de vedere al anvelopelor care au trebuit să reziste pe un traseu dur pe alocuri și cu probleme de aderență. Mă bucur că la acest raliu am obținut victoria care ne-a adus și titlul de Campioni la clasa trei, fosta grupă N. Bucuria noastră este imensă, pentru că am ajuns acolo unde ne doream, într-o grupă foarte disputată".

"Este primul meu titlu național după 13 ani de activitate în raliurile din România",spune copilotul Botond Csomortani. "E un titlu la care am muncit serios alături de tot staff-ul tehnic și de partenerii noștri și iată că el a venit în avans".

 

Etichete
Comenteaza