Piţurcă a demisionat de la Steaua

Piţurcă a demisionat de la Steaua
Steaua Bucureşti, principala contra-candidată a CFR Cluj la titlu în acest sezon, a rămas începând cu această dimineaţă fără Victor Piţurcă, managerul general prezentându-şi demisia, anunţă gsp.ro
Conform sursei citate, Piţurcă, alături de colaboratorii săi Eugen Neagoe, Mihai Dima şi Gabriel Boldici s-au prezentat la stadionul "Ghencea" de unde şi-au luat obiectele personale, urmând ca în această după-amiază să poarte o ultimă discuţie cu suporterii.

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, că nu mai există cale de întoarcere în relaţia cu Victor Piţurcă. "M-a sunat Argăseală şi mi-a spus că domnul Piţurcă a venit şi şi-a luat toate bagajele, că a plecat tot staff-ul. A anunţat că s-a întâlnit cu echipa şi a spus că a încetat colaborarea lor. El a vrut garanţie un teren care valorează vreo 15 milioane de euro ca eu să nu vorbesc, să-mi ţin gura, să nu critic. Asta, pe lângă cele cinci milioane prevăzute în contract. Ce să mai fac eu cu Piţurcă? Dacă-l văd pe stradă îl salut. O să încerc să găsesc alt antrenor", a spus Becali la RTV.

Victor Piţurcă a revenit oficial la Steaua Bucureşti într-un meci disputat în urmă cu două săptămâni la Alba Iulia, 2-1 împotriva Universităţii Cluj.
Comenteaza