Planificarea perioadei de mercato, amănată de finala Cupei. Anunțul lui Sabău

Planificarea perioadei de mercato, amănată de finala Cupei. Anunțul lui Sabău
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a dezvăluit că toate gândurile sale se îndreaptă către jocul de la Sibiu.

"Șepcile roșii" au încheiat campionatul, iar atenția ar fi trebuie îndreptată pentru stabilirea strategiei din stagiunea următoare. Cu toate acestea, Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că finala Cupei îi acaparează întreaga energie, iar perioada de mercato va fi planificată ulterior.

"Sunt alte lucruri la care trebuie să mă gândesc în momentul de față. Toată energia, inspirația, încredere pe care trebuie să o transmit e la jocul de miercuri", a explicat tehnicianul.

Marco Dulca nu e o opțiune pentru "U" Cluj

Deși a recunoscut ca și-ar dori să îl transfere pe mijlocaș, Ioan Ovidiu Sabău anunță că fostul internațional de tineret nu reprezintă o opțiune pentru echipa clujeană.

"Am discutat cu Cristi Dulca, ne-am manifestat interesul pentru Marco, e un jucător pe care eu îl apreciez. Deocamdată nu se pune problema pentru că el are alte obiective în acest moment, își dorește altceva", a declarat Sabău.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza