Planul lui Dan Petrescu, dezvăluit de un om din conducerea CFR-ului: “Nu cred că va mai continua în China”

Planul lui Dan Petrescu, dezvăluit de un om din conducerea CFR-ului: “Nu cred că va mai continua în China”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

După ce a retrogradat cu Guizhou, antrenorul ce a adus ultimul titlu în Gruia e aproape de o revenire la formația “feroviară”.

Chiar dacă a condus formația clujeană spre câștigarea celui de-al patrulea campionat din istorie, fostul internațional a ales să plece în China, pe un salariu mult mai generos decât cel primit în Gruia. Totuși, rezultatele sale nu au fost favorabile, iar acum posibilitatea ce Petrescu să se întoarcă la CFR este mare. Deși echipa este pe primul loc în Liga 1, șefii clujenilor sunt gata să îl demită pe Conceicao și să îl readucă pe Dan Petrescu.

Marius Bilașco, revenit în conducerea campioanei și apropiat al lui Dan Petrescu a clarificat situația antrenorului și nu a exclus o posibilă revenire a tehnicianului în Gruia. “Deocamdată, Dan Petrescu are contract şi CFR are antrenor. Sunt două lucruri foarte importante în această ecuaţie. Plus că echipa se află pe primul loc, are un parcurs destul de bun şi de constant, cel puţin în ultima vreme. Dar Dan are o relaţie specială şi cu patronul, cu toţi oamenii din conducere, cu jucătorii.

A pus umărul la formarea acestei echipe de anul trecut, deci e clar că există nişte legături şi nişte sentimente care sunt reciproc. Dacă CFR Cluj va dori să îl aducă, probabil că va discuta

Mai are un an de zile contract. Oricum a reuşit o performanţă extraordinară, făcut 20 de puncte cu acea echipă. Luând-o la patru puncte, el a făcut 20. E clar că totuşi i-a lipsit puţin să salveze acea echipă. Înţelegerea a fost ca el să continue şi în liga a doua, dar eu cred că în momentul de faţă, dacă e să mă întrebi sincer, eu nu cred că va mai continua acolo.

Nu, nu. Sincer, nu. Nu am intrat în foarte multe amănunte cu el, ştiu că a fost destul de abătut după experienţa asta şi faptul că nu a reuşit să salveze echipa”, a declarat Bilașco, potrivit Telekom Sport.

CFR Cluj conduce clasamentul din Liga 1, cu 30 de puncte, iar pentru clujeni urmează meciul din deplasare, cu Concordia Chiajna.

Comenteaza