Planurile "Șepcilor roșii" pentru următorul sezon: "Am inițiat discuții cu sponsorii pentru a vedea în ce măsură pot asigura o creștere"

Planurile "Șepcilor roșii" pentru următorul sezon: "Am inițiat discuții cu sponsorii pentru a vedea în ce măsură pot asigura o creștere"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Dacă obiectivele din actuala stagiune vor fi îndeplinite, clubul clujean ar putea ținti o calificare în play-off în sezonul următor.

Universitatea Cluj speră să se mențină în Superligă după promovarea în vara acestui ani, iar din stagiunea viitoare să concureze pentru un loc în primele 6 echipe ale campionatului.

Președintele clubului, Radu Constantea, a dezvăluit obiectivul pentru sezonul următor și a anunțat că a demarat deja o serie de discuții cu sponsorii pentru a putea asigura bugetul necesar pentru îndeplinirea unui astfel de obiectiv.

"Pentru sezonul următor, care sperăm noi să fie la Liga 1, încercăm să ne construim un buget care să ne permită să stabilim ca obiectiv locurile 5-8. Pentru asta cred că ar trebui să construim un buget de minimum 6 milioane de euro. Asta înseamnă o creștere de aproape 50% din actualul buget.

Încercăm să realizăm creșterea pe fiecare segment în parte de venituri. Dacă vom crește bugetul, creștem și nivelul echipei. Dacă va crește nivelul echipei ar trebui ca rezultatele să fie mult mai bune. Cu rezultate bune vom atrage mai mulți spectatori, iar o medie mai mare ne dă argumente în discuțiile cu sponsorii.

Pentru următoarele două luni am inițiat deja discuții cu principalii noștri sponsori pentru a vedea în ce măsură pot asigura o creștere care să ne permită un obiectiv mai îndrăzneț. În același timp suntem conștienți de situația economică din lume și încercăm să construim un buget care să aibă o logică economică", a explicat Radu Constantea la ZIUA Live.

Comenteaza