News alert Pleacă Dan Petrescu de la CFR? Meciul cu Steaua, decisiv pentru soarta "Bursucului". LISTA ÎNLOCUITORILOR

Pleacă Dan Petrescu de la CFR? Meciul cu Steaua, decisiv pentru soarta "Bursucului". LISTA ÎNLOCUITORILOR
Dan Petrescu | Foto: Telekom Sport

Cu patru etape înainte de final, CFR are două puncte mai puţin decât FCSB, iar următorul meci e tocmai cu rivala la titlu, pe Naţional Arena. În eventualitatea unui nou pas greşit, Dan Petrescu ar putea fi dat afară înainte de finalul campionatului. Oficialii CFR au şi o listă cu patru posibili înlocuitori.

Situaţia e explozivă la CFR! În weekend, "feroviarii" au remizat la Iaşi cu Poli, 1-1, şi au ratat şansa de a o egala la puncte pe FCSB, care a remizat, 2-2, cu Viitorul, tot în deplasare. Mai mult, CSU Craiova are luni seara meci la Giurgiu, iar o victorie i-ar apropia pe olteni la doar 3 puncte de formaţia din Gruia.

Astfel, partida de duminică, 29 aprilie, este decisivă pentru antrenorul Dan Petrescu. Angajat cu foarte mulţi bani să ia campionatul şi să aducă şi mai mulţi bani în Gruia, "Bursucul" ar putea fi dat afară de conducerea clubului dacă va face un nou pas greşit în faţa FCSB.

Surse din cadrul clubului, citate de sportro, au dezvăluit că acţionarii şi unii dintre conducători încep să creadă că aducerea lui Dan Petrescu în vară a fost o decizie greşită şi extrem de costisitoare financiar: 70.000 de euro pe lună net (aproape 1,25 milioane de euro cu tot cu taxe).

Aceleaşi surse indică existenţa unei stări tensionate între banca tehnică şi unii dintre fotbalişti, mai ales cei care nu au prins lotul sau au strâns puţine minute în acest sezon.

Dan Petrescu nu ar avea, însă, probleme să îşi găsească repede un nou angajament, dacă va fi dat afară duminică din Gruia. "Bursucul" este dorit din nou în China, de unde a şi avut o ofertă vara trecută, de la Jiangsu Suning, a cărei bancă tehnică a mai ocupat-o între 2015 şi 2016.

Oficialii CFR au pregătit deja şi o listă de anternori, pe care se află patru nume: Edi Iordănescu, Cristiano Bergodi, Ioan Andone şi Mircea Rednic.

Comenteaza