Pleacă Gabi Tamaș de la „U”? Lasă lupta la promovare pentru lupta la retrogradare

Pleacă Gabi Tamaș de la „U”? Lasă lupta la promovare pentru lupta la retrogradare
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul fundaș, Gabriel Tamaș ar urma să semneze luni un contract pe un an și jumătate cu gruparea de Liga 1, FC Voluntari.

Ofensiva Voluntariului pentru transferul lui Gabi Tamaş a repornit după ce apărarea echipei a fost foarte slabă în meciul cu Astra, scor 1-3, iar experimentatul fundaş este adus pentru a da siguranţă unui compartiment cu mari probleme.

De asemenea, răspunsul pozitiv dat acum de jucător a fost influenţat şi de decizia definitivă a Turris-ului de a se retrage din campionatul Ligii a 2-a, ceea ce duce la anularea rezultatelor echipei din Teleorman în turul campionatului.

„U” Cluj a învins cu 4-1 fosta echipă a lui Erik Lincar, iar luarea celor trei puncte coboară Clujul de pe locul 6, cu 23 de puncte, până pe 12-13, la egalitate cu Farul, care are 20 de puncte.

”Deocamdată nu e nimic. Interesul celor de la Voluntari există de trei săptămâni. Există o caluză de reziliere care trebuie activată. Cât a putut ține de mine am făcut”, a spus Daniel Stanciu, directorul general al clujenilor, la LookSport, lăsând de înţeles că decitia îi aparţine doar jucătorului.

În urmă cu două săptămâni, Stanciu era convins că „U” Cluj și Tamaș vor continua colaborarea. „Tentantă e orice ofertă bună care vine pentru un jucător, dar cred că între Gabi Tamaș și Universitatea Cluj s-a format o relație specială. A surprins când a venit la Cluj. Ne dorim cu toții să ducem acest club în Liga 1. Ambiția asta e ceva special, nu cred că banii ar putea să facă diferența, cel putin în acest moment.

El are o relație bună cu Bogdan Andone, cu Ioan Andone, cu Bogdan Bălănescu, dar sunt convins că va rămâne la U Cluj, el e pionul principal al acestei echipe. Contează foarte mult ce face pe teren și în afara lui”, spunea Stanciu, potrivit digisport.ro.

În vârstă de 37 de ani, Gabriel Tamaș este căpitanul Universității Cluj și a jucat în 9 partide în actuala stagiune, reușind să înscrie un gol pentru "studenți". 

Comenteaza