Pleacă și Țucudean din Gruia?

Pleacă și Țucudean din Gruia?
| Foto: digisport.ro

Pentru campioana României Giedrius Arlauskis (32 de ani) nu va fi singura pierdere, deoarece și atacantul George Țucudean (29 de ani) i-a anunțat pe șefii clubului că nu mai vrea să continue la Cluj.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dan Petrescu știe de ceva timp de cele două pierderi, dar nu are ce face. Portarul lituanian a semnat deja cu Al Shabab, în timp ce atacantul nu are vreo ofertă concretă, dar se pare că nici nu-i mai priește în Gruia, transmite DigiSport.

Țucudean s-a antrenat zilele acestea cu echipa, dar nu a mai intrat deloc în calculele ”Bursucului”, chiar dacă acesta, la nivel declarativ, a susținut altceva. CFR ar putea să-l înlocuiască pe Țucudean cu ghanezul Mumuni Shafiu (25 de ani) care a dat probe aici în februarie, dar pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap.

Atacantul a explicat, în țara natală, că a rămas în atenția CFR-ului. "Am fost în România și am dat probe pentru CFR Cluj, alături de jucători din Argentina și din Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19. Președintele m-a sunat și m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului", a spus Shafiu, pentru modernghana.com.

Shafiu este legitimat la Ashanti Gold, echipă din prima ligă a Ghanei, fiind chiar căpitanul formației. Conform Transfermarkt, Shafiu are o cotă de piață de 75.000 de euro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza