Plecarea lui Graovac, explicată de Dan Petrescu: "E greu să păstrezi un jucător care nu e fericit"

Plecarea lui Graovac, explicată de Dan Petrescu: "E greu să păstrezi un jucător care nu e fericit"
| Foto: facebook.com/kasimpasa

Antrenorul formației din Gruia a oferit informații din culisele transferului fundașului central de la CFR Cluj la Kasimpașa.

Deși era unul dintre jucătorii pe care Dan Petrescu se baza atât în campionat, cât și în cupele europene, Daniel Graovac a fost lăsat să părăsească echipa clujeană. Tehnicianul campioanei a oferit detalii despre transferul fundașului în Turcia, la Kasimpașa.

"Băiatul termina contractul în vară. A avut o ofertă foarte bună pentru el. E greu să păstrezi un jucător care nu e fericit. Băiatul și-a dorit să plece. Îi doresc baftă.

CFR Cluj l-a ajutat foarte mult, el ne-a ajutat pe noi și sunt convins că e fericit cu ce a reușit aici. A luat campionatul.

Mi-aș dori un jucător în locul lui, și unul în atac. Am mai găsit jucători, dar au jucat deja în Europa și nu mai au drept la noi. Totul e posibil în această perioadă de transferuri", a explicat Petrescu.

În vârstă de 29 de ani, Daniel Graovac a strâns 42 de meciuri în tricoul CFR-ului, a înscris un gol, a oferit două pase decisive și a cucerit un titlu în Liga 1 alături de "feroviari".

Comenteaza