Plecat din Gruia, Păun e cu gândul tot la CFR Cluj: "Sunt convins că vor trece de Lazio"

Plecat din Gruia, Păun e cu gândul tot la CFR Cluj: "Sunt convins că vor trece de Lazio"
| Foto: Facebook Hapoel Beer Sheva

Internaționalul român care evoluează pentru Hapoel Beer Sheva crede în șansele "feroviarilor" în partida contra italienilor.

Deși are parte de un sezon bun în Israel, cu două goluri și o pasă decisivă reușite în 17 apariții, Adrian Păun este cu gândul la fosta sa echipă înaintea returului cu Lazio. Mijlocașul le va ține pumnii foștilor săi colegi și e convins că elevii lui Dan Petrescu pot reuși o surpriză.

"Sunt convins că CFR Cluj va trece de Lazio. Pentru multă lume ar însemna o surpriză, nu însă și pentru mine. Știu cum se lucrează la CFR, știu cum pregătește Petrescu meciurile, știu determinarea din grup și valoarea băieților.

Au mai existat momente în care Clujul părea la pământ, iar echipa s-a trezit la momentul oportun și a dat peste nas celor care-i cântau sfârșitul. Un gol diferență nu e un capăt de țară, chiar dacă adversarul se numește Lazio", a declarat Păun pentru Prosport.

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani a fost crescut de CFR Cluj și a strâns 307 apariții pentru "feroviari", alături de care a cucerit 5 titluri în Superligă, o Cupă a României și două Supercupe.

Comenteaza