Plecat în vară de la CFR, Scuffet spune de ce a ales revenirea în Italia: "A fost o oportunitate de care trebuia să profit"

Plecat în vară de la CFR, Scuffet spune de ce a ales revenirea în Italia: "A fost o oportunitate de care trebuia să profit"
| Foto: cagliaricalcio.com

Goalkeeper-ul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pentru trei ani cu Cagliari, echipă nou-promovată în Serie A.

După o stagiune de excepție în tricoul formației din Gruia, la capătul căreia a fost desemnat cel mai bun "feroviar" al sezonului, Simone Scuffet a ales revenirea în Italia, având șansa să evolueze din nou în Serie A.

La patru luni de la transferul la Cagliari, portarul a vorbit despre motivele care au stat în spatele mutării și despre oportunitatea reprezentată de revenirea în fotbalul italian.

"Mi-am dorit să încerc noi provocări. Să vin aici a fost un pas în față pentru mine, o oportunitate de care trebuia să profit. Mi-a plăcut imediat ideea de a veni la Cagliari", a spus portarul potrivit Tuttomercatoweb.

După mutuarea în Italia, goalkeeper-ul a strâns doar 5 partide în Serie A pentru trupa din Sardinia, fiind în luptă cu sârbul Boris Radunovic, titularul din sezonul precedent.

"Concurența pe post? Trebuie să învățăm să trăim cu ea. Nu mai există o distincție clară între titulari și rezerve. Suntem toți implicați, iar concurența devine un stimul pentru a da și mai mult și pentru a ne atinge obiectivele", a mai spus Scuffet.

Pentru CFR Cluj, portarul italian a strâns 49 de partide, iar în 19 dintre acestea nu a încasat vreun gol.

Comenteaza