Ploaie de goluri în Gruia. Campioana a câștigat fără emoții în fața Chindiei

Ploaie de goluri în Gruia. Campioana a câștigat fără emoții în fața Chindiei

Deși au suportat condiții meteo nefavorabile, suporterii CFR-ului au asistat la spectacolul reușit de "feroviari" contra nou-promovatei.

Pe o ploaie care a curs neîncetat, partida din Gruia a început cum nu se poate mai bine pentru gazde. Aioani a trimis greșit o minge, Itu a recuperat și a înscris cu un șut din afara careului (3). Camora l-a pus și el la încercare pe goalkeeper-ul advers (7). Până la finalul reprizei, Chindia a fost echipa mai periculoasă, în timp ce CFR Cluj s-a mulțumit să rămână în defensivă. Dumiter de trei ori și Rață l-au testat pe Arlauskis. Totuși, în minutul 43, Omrani a rămas singur cu Aioani, a încercat un lob, însă balonul a lovit bara. Astfel, scorul pauzei a fost 1-0.

Startul actului secund i-a găsit tot pe "feroviari" în ofensivă. La șase minute de la reluare, Deac și mai apoi Costache puteau majora diferența. După mai multe minute în care s-a jucat mai mult la centrul terenului, Bordeianu a reușit să modifice tabela, cu un șut din interiorul careului (71). Tot mijlocașul campioanei a înscris din nou, în minutul 79, cu o execuție de la aproximativ 20 de metri. Campionii nu s-au oprit și căpitanul Camora a stabilit scorul final, 4-0.

Comenteaza