Poetul de suflet al ”Șepcilor roșii”. Cum vrea să schimbe viețile prin versuri

Poetul de suflet al ”Șepcilor roșii”. Cum vrea să schimbe viețile prin versuri
Tudor Pogăcean, un tânăr îndrăgostit de “U” și de poezie, și-a lansat recent primul volum. Se numește ”Dictarea unui suflet”, iar fondurile adunate în urma vânzării sale vor fi direcționate către o cauză nobilă.

Volumul va ajunge sâmbătă, cu ocazia meciului dintre FC Universitatea Cluj și FC Avrig, în Peluza Șepcile Roșii, anunță pagina oficială de Facebook a clubului. Cei care doresc să cumpere un exemplar o pot face în schimbul unei donații minime de 15 lei, la standul amplasat la peluză.

Fondurile adunate în urma vânzării volumului vor fi direcționate integral campaniei "Enough is Enough" a celor de la Beard Brothers, care își propun modernizarea secției de arși din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

"U" Cluj - FC Avrig va avea loc pe Cluj Arena, începând cu ora 17:00. Întâlnirea va conta pentru etapa a opta din Liga a III-a.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza