Poli Timișoara – “U” Cluj 1-0. Falub dezamăgit de evoluția “Șepcilor roșii”: “Este al doilea meci în deplasare pe care îl tratăm superficial”

Poli Timișoara – “U” Cluj 1-0. Falub dezamăgit de evoluția “Șepcilor roșii”: “Este al doilea meci în deplasare pe care îl tratăm superficial”
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au evoluat modest în Banat și au pierdut derby-ul echipelor studențești.

Victoria clară împotriva Energeticianului, scor 3-0, le-a dat aripi jucătorilor Universității, care au plecat la Timișoara cu gândul la victorie. Totuși, un gol încasat rapid și o lipsă de idei în atac au dus la cea de-a doua înfrangere din acest sezon pentru formația clujeană, în doar patru etape.

Antrenorul Adrian Falub s-a declarat nemulțumit de evoluția echipei și a remarcat lipsa de clarviziune din ofensivă. “Am pierdut un meci pe care nu ar fi trebuit să-l pierdem. Din păcate, am început jocul prost, e al doilea meci în deplasare în care nu avem starea de spirit potrivită, ceea ce nu e permis la o echipă care vrea să promoveze. Am luat un gol stupid. Ca posesie şi ca modalitatea de a ataca am controlat jocul. Din păcate, nu am putut fi periculoşi. Ne-am creat două ocazii în repria a doua.

Şi dacă am fi înscris, la cum am jucat, maximum obţineam un rezultat de egalitate. În repriza secundă am avut două ocazii, la început şi apoi la şutul lui Giurgiu, am controlat ca posesie. Tot ce ajungea în ultima treime însă… Vârfurile noastre nu ştiu să folosească nici centrările, nici pasele. Până la 20 de metri am dus mingea aşa cum ne-am propus, dar acolo ne-a lipsit claritatea, pasa decisivă, o acţiune individuală”, a spus Falub la finalul partidei, conform Prosport.

Tehnicianul “studenților” nu consideră că promovarea e jucată , dar crede că Liga a 2-a este foarte echilibrată. “Campionatul e strâns. Mai e nevoie de patru-cinci etape, până când se vor vedea echipele care se vor desprinde. Toate vor pierde puncte, după părerea mea. Nu va fi nicio echipă care va câştiga toate meciurile. Campionatul va fi echilibrat. Sunt convins că jucătorii mei au subestimat adversarul.

Poli a jucat ca şi până acum, doar că a marcat un gol prima. Au doi fundaşi centrali puternici, ne-a fost greu să ne strecurăm printre ei. Este al doilea meci în deplasare pe care îl tratăm superficial. Şi noi şi Poli avem o galerie frumoasă. E frumos să joci aşa un meci, mai ales să-l şi câştigi”, a mai precizat antrenorul.

Universitatea Cluj ocupă locul nouă, în Liga a 2-a, după patru etape, cu doar șase puncte.

Comenteaza