Pop-Puşcaş despre incidentul de sâmbătă cu Becali: "o răzbunare pentru că Steaua nu a mai câştigat niciun campionat"

Pop-Puşcaş despre incidentul de sâmbătă cu Becali:
Şeful firmei de pază a stadionului "Dr. Constantin Rădulescu", Teodor Pop Puşcaş, îl acuză pe Gigi Becali, finanţatorul Stelei, că gestul său de sâmbătă, în care s-a luat la harţă cu stewarzii, a fost "încă o încercare de a compromite Clujul".

Pop-Puşcaş s-a decis să îşi spună punctul de vedere după ce a văzut Marele Premiu al Spaniei la Formula 1: "uitându-mă la Formula 1, Marele Premiu al Spaniei, m-am hotărât să scriu acest comunicat, în spiritul adevărului", a explicat Puşcaş chiar la începutul comunicatului de presă pe care l-a difuzat astăzi.

În ce priveşte incidentele de vineri, el spune că acestea sunt "o mostră de becalism", după "obrăznicia" din cazul "Valiza" şi după cazul unui spectator clujean "nevinovat" lovit de un "bodyguard becalist".

 

Pop-Puşcaş spune că nu e adevărat că Becali, Olăroiu şi Argăseală nu au fost lăsaţi să traverseze terenul de joc pentru a merge la vestiarul echipei. "Dimpotrivă, după terminarea meciului Becali, Argăseală şi alţi 5-6 însoţitori au coborât de la tribuna oficială, iar show-manul Becali a făcut declaraţii presei fiind protejat atât el cât şi maşina şi ceilalţi însoţitori de către stewarzi şi jandarmi", explică şeful pazei din Gruia. După declaraţii aceştia "au intenţionat să treacă pe sub tribuna veche, peste terenul de joc, la tribuna nouă unde se aflau echipele. Desigur că au fost lăsaţi să treacă Becali şi Argăseală. Celelalte persoane au ieşit cu o maşină după ce au fost convinse că nu pot avea acces prin acel loc, iar apoi s-au întors la parcarea de la tribuna nouă, fiind din nou rugaţi să nu pătrundă în zona mixtă", mai explică Pop-Puşcaş, adăugând că Olăroiu "nu a fost niciun moment de faţă la aceste discuţii". Ulterior a apărut şi Olăroiu, care "fără nici un fel de altă discuţie mi-a adresat direct cuvinte jignitoare şi injurii de genul "cine eşti tu mă să faci reguli, te fac eu pe tine" şi alte cuvinte pe care nu pot să le redau, iar hârtia nu le poate suporta". Pop-Puşcaş adaugă că nu a reacţionat "în nicio formă şi nu l-am înjurat pe Olăroiu, doar l-am rugat să respecte regulile. De altfel imaginile televizate prezintă fidel cine pe cine înjură".

Întregul scandal este o "răzbunare pentru faptul că în ultimii ani Steaua nu a mai câştigat nici un campionat", crede Pop-Puşcaş. Vezi incidentul

Comenteaza