Portarul de la "U" Cluj, în lupta pentru play-off: "Aici e pe viaţă şi pe moarte"

Portarul de la "U" Cluj, în lupta pentru play-off: "Aici e pe viaţă şi pe moarte"
| Foto: captura video - You Tube FC Universitatea Cluj - DECLARAȚII | Andrei Gorcea după un nou meci fără gol primit

Runda cu numărul 30 programează duelurile decisive pentru calificarea în play-off-ul Superligii. În programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joacă vineri, 8 martie, de la ora 20:00, în deplasare, pe terenul celor de la Voluntari. 

Portarul Universităţii Cluj, Andi Gorcea, spune că la "U" nu există niciun meci liniştit. "Aici e pe viață și pe moarte la clubul ăsta, nu există meci liniştit. Aici nu se poate decât cu emoţii. 

Trebuie să abordăm jocul la victorie. Să nu ne intereseze neapărat ce fac restul echipelor. Orice se poate întâmpla. Pot să piardă şi ei (n. red. - celelalte echipe care luptă pentru menţinerea în play-off), dar nu poţi să mergi acolo şi să zici că e ok şi egalul sau că e ok şi dacă pierzi. Trebuie să mergi să câştigi", a transmis Andi Gorcea. 

"Promovarea după atâta timp, anul trecut finala Cupei, dacă ar fi playoff-ul acum ar fi 3 ani formidabili pentru toți suporterii, pentru toată lumea care iubește echipa", a declarat Andi Gorcea. 

Amintim că primarul Clujului, Emil Boc, l-a remarcat pe Andi Gorcea cu reflexele lui extraordinare şi i-a transmis o invitaţie specială dacă echipa Universitatea Cluj se va califica în play-off. "Dacă reușim să ne calificăm în play-off, eu îl învit pe Gorcea la primărie și îi dau o șampanie", a transmis Boc la ZIAU LIVE. 

Comenteaza