Posibilii adversari ai CFR-ului în Liga Campionilor, dacă nu se reia sezonul din Liga 1. “Feroviarii” ar putea da din nou peste Celtic

Posibilii adversari ai CFR-ului în Liga Campionilor, dacă nu se reia sezonul din Liga 1. “Feroviarii” ar putea da din nou peste Celtic
| Foto: facebook.com/cfr1907

În cazul în care campionatul va fi “înghețat”, clujenii vor cuceri un nou titlu și vor evolua din nou în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Majoritatea competițiilor fotbalistice din Europa sunt suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, iar un posibil scenariu ar fi “înghețarea” campionatelor. Astfel, CFR Cluj ar fi din nou reprezentanta Ligii 1 în Liga Campionilor, unde va începe din nou din primul tur preliminar. După parcursul remarcabil din actuala stagiune, “feroviarii” și-au câștigat statutul de cap de serie, cel puțin în prima fază a competiției.

Printre cei mai buni adversari cu care s-ar putea confrunta clujenii în primul tur preliminar sunt Dinamo Tbilisi (Georgia), FK Sarajevo (Bosnia Herzegovina) sau Djurgardens (Suedia). În cazul unei calificări, elevii lui Dan Petrescu își vor pierde statutul de favoriți în turul secund, unde ar putea da peste mai vechile cunoștiințe, Celtic, Astana sau Maccabi Tel Aviv. Dacă vor reuși calificări și în fazele superioare, printre posibilii oponenți se numără Slavia Praga, Olympiacos sau Ajax Amsterdam.

 

Comenteaza