Video Povestea aventurii europene a CFR-ului. UEFA, reportaj special despre "feroviari"

Povestea aventurii europene a CFR-ului. UEFA, reportaj special despre "feroviari"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Forul continental a acordat o atenție sporită formației din Gruia, printr-un reprotaj realizat chiar la Cluj, după victoria elevilor lui Dan Petrescu în fața lui Lazio Roma.

CFR Cluj a avut un parcurs infernal în vară, totul culminând cu o calificare în grupele Europa League. “Feroviarii” au început cum nu se poate mai bine traseul din Grupa E, cu o victorie de răsunet în fața lui Lazio. În urma succesului împotriva italienilor, UEFA a făcut un reportaj special despre campioana României. Personajele principale au fost antrenorul Dan Petrescu și cei doi marcatori din victoria cu formația din capitala Italiei, Ciprian Deac și Billel Omrani.

“Spiritul nostru e foarte bune, suntem în formă bună. Eu încerc să le transmit jucătorilor dorința de a câștiga fiecare meci, indiferent că e amical sau oficial, iar până acum cred că am reușit. Am amintiri superbe de la Chelsea; am fost primul străin care a jucat peste 250 de jocuri pentru ei, am câștigat multe trofee”, povestește Dan Petrescu.

Deac a vorbit despre relația pe care o are cu fanii campioanei. “Înainte de meci ne gândeam că presiunea nu era pe noi, ci pe ei, fiind o echipă mare. Toată lumea se aștepta ca ei să câștige, noi nu aveam nimic de pierdut. Nu am avut emoții la penalty; am luat mingea, am fost foarte relaxat. Țin foarte mult la fanii CFR-ului, sunt demult aici. Aici e casa mea și am vrut să sărbătoresc golul alături de ei”, a declarat mijlocașul.

Billel Omrani a amintit despre cele mai importante victorii ale CFR-ului din ultimii ani, cu Celtic și cu Lazio. “Antrenorul m-a introdus în teren la pauză; înainte de meci mi-a spus că trebuie să fiu pregătit și să încerc să fac diferența. Din fericire, am reușit să fac asta. La Glasgow am mers motivați să câștigăm. Toți am fost foarte emoționați și bucuroși de cum am jucat pe terenul lui Celtic”, a spus francezul.

Comenteaza