Povestea “Florii Infinitului”, trofeul Transylvania Open 2021

Povestea “Florii Infinitului”, trofeul Transylvania Open 2021
| Foto: Transylvania Open

Câștigătoarele turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca vor fi premiate cu un trofeu special.

Fiecare poveste are un final, iar al nostru va fi unul desprins din basme. Așa cum este și de așteptat, pentru că Transylvania Open se anunță a fi un turneu cu adevărat magic. Jucătoarele noastre de poveste se vor lupta pentru titlu și pentru un trofeu cu totul special: o adevărată bijuterie care simbolizează tradiții și valori vechi românești.

Trofeul a fost creat de designerul Malvina Cservenschi, care a transformat elementul geometric din Coloana Infinitului într-o petală. Iar de la acea petala s-a născut Floarea Infinitului, o piesă realmente unică și puternică prin mesajul ei, parte din Infinity, cea mai iubită colecție Malvensky.

Ea reprezintă iubirea infinită, încrederea nelimitată în potențialul uman și este un omagiu dedicat valorii inestimabile a operei celui mai apreciat artist român, Constantin Brâncuși: Coloana Infinitului.

Malvina Cservenschi: „Am ales să pornesc de la simbolul Florii Infinitului în designul trofeelor Transylvania Open 2021, lăsându-mă inspirată de sloganul acestui eveniment de anvergură: Tennis with a touch of magic. Sportul reprezintă una dintre pasiunile mele, alături de creația de bijuterii.

În fiecare piesă care îmi poartă semnătura pun un strop de magie. Iar Floarea Infinitului este magică. Pentru că reprezinta un model unic, o floare bijuterie, care, prin structura sa geometrică, curată și simetrică, dezvoltă ideea de absolut, năzuința de a ne „dezbrăca”de limite, de Perfecțiune înțeleasă drept Armonie.

În același timp, Floarea Infinitului cuprinde în esența semnificației sale valorile care unesc creația cu sportul alb: determinare, viziune, disciplină, imaginație, curaj.”

Trofeele jucătoarelor care vor câștiga titlu Transylvania Open la simplu și dublu sunt realizate din cristal alb.

Comenteaza