Poziția "feroviarilor" în privința regulii U21. Explicațiile lui Cristi Balaj

Poziția "feroviarilor" în privința regulii U21. Explicațiile lui Cristi Balaj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia a oferit punctul de vedere al echipei clujene în privința schimbării regulii U21.

După ce la inițiativa FCSB, în Adunarea Generală LPF s-a supus la vot readucerea în atenția Comitetului Executiv al FRF regula U21, Cristi Balaj a explicat poziția "feroviarilor". Președintele clubului din Gruia susține că echipa clujeană nu este contra regulii, însă și-ar dori ca aceasta să fie aplicată sub o altă formă.

"Noi am fost consecvenți în legătură cu această regulă pe care am contestat-o în mai multe rânduri. Pe document am scris 'De acord cu votarea în Comitetul Executiv'. Noi nu suntem neapărat împotriva acestei reguli, ci a formei actuale. Și vă spun concret că această regulă pe noi, care participăm în cupele europene, ne dezavantajează la startul sezonului.

Până vom întâlni pe Adana vom disputa doar două meciuri în campionat. Ori, cu o echipă schimbată în mare parte, antrenorul ar trebui să poată folosi doar jucătorii pe care se bazează în acest moment, nu ceva impus.

De ce nu am aborda și noi prooblema ca în Ungaria? Nu trebuie să inventăm nimic. Acolo, folositea unui jucător U21 este recompensată cu 10.000 de euro.

Poate la noi nu sunt banii ăștia și poate s-ar da 4.000, 5.000 de euro și cu siguranță vor fi echipe interesate să bage jucători tineri. CFR sigur ar face asta. Cum ziceam, în primele două etape nu am face-o, dar poate că apoi am folosi și doi jucători pe meci", a spus Balaj, potrivit Digisport.

Comenteaza