News alert "Nu ne oprim din lupta pentru un fotbal curat". Reacția "U" Cluj, după ce Farul Constanța şi-a rezolvat victoria la "masa verde"

"Nu ne oprim din lupta pentru un fotbal curat". Reacția "U" Cluj, după ce Farul Constanța şi-a rezolvat victoria la "masa verde"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația de la malul mării a anunțat mai multe cazuri de COVID-19 și susține cä nu va putea face deplasare la Cluj, pentru meciul programat miercuri. Prin acest tertip, constănțenii forțează victoria la "masa verde", întrucât meciul a mai fost anulat o dată de "U", tot pe motiv de coronavirus.

Restanța dintre Univeristatea Cluj și Farul Constanța nu se va mai disputa din cauza cazurilor de coronavirus înregistrate de constănțeni. Inițial, jocul a fost amânat din cauză că “Șepcile roșii” se confruntau cu un focar de COVID-19, iar conform regulamentelor meciul nu poate fi reprogramat a doua oară, astfel că Farul va câștiga la “masa verde”.

Universitatea Cluj a transmis un comunicat prin care a anunțat că va încerca să caute soluții pentru reprogramarea jocului din etapa a 11-a a Ligii a 2-a.

“Federația Română de Fotbal a decis ca duelul de mâine dintre FC Universitatea Cluj și Farul Constanța, partidă restantă din etapa cu numărul 11, să nu se dispute, după ce echipa oaspete nu ar fi primit aviz favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică pentru a se prezenta miercuri la meciul de pe Cluj Arena.

Farul Constanța a anunțat astăzi că 6 dintre componenții echipei ar fi fost testați pozitiv.

FC Universitatea Cluj va uza de toate pârghiile pe care le are la dispoziție astfel încât rezultatul să fie decis pe terenul de fotbal, nu în altă parte.

Este 1 Decembrie, iar istoria de 101 ani a echipei noastre ne obligă să nu ne oprim din lupta pentru un fotbal curat.

FC Universitatea Cluj a solicitat oficial Federației Române de Fotbal reprogramarea în termen de 24 sau 48 de ore a partidei. Considerăm că meciul se poate disputa în deplină siguranță, conform regulamentelor sportive si medicale.

De asemenea, solicităm Federației modificarea de urgență a regulamentelor pentru ca asemenea cazuri să nu mai fie posibile, iar scorul final să îl stabilească jucătorii, nu conducătorii”, e comunicatul transmis de clubul clujean.

Comenteaza