PREŞEDINTE POLITIC LA "U". Lăpuşan: Noi toţi cei care iubim Universitatea Cluj nu vom accepta politizarea clubului în folosul PDL

PREŞEDINTE POLITIC LA
Şeful PSD Cluj, Remus Lăpuşan, spune că nu înţelege politizarea Universităţii.

Lăpuşan spune că a constatat "cu stupoare" numirea în funcţie. "Lui Emil Boc nu îi mai ajunge Guvernul pentru a-şi angaja proprii oameni pe care i-a trimis acasă după ce i-au fost consilieri pe diverse teme şi în urmă cărora nu s-a vazut nimic bun", spune el.

"Nu vrem ca actualul premier să intervină şi în deciziile şi managementul firmelor private din Cluj şi cu atât mai puţin când este vorba de adevărate simboluri, cum este Clubul Universitatea. Din ceea ce am văzut în CV-ul dlui Cosmin Irimieş, domnia sa nu are şi nu a avut nicio legătură cu fotbalul. Probabil avea nevoie de un loc de muncă, iar domnul Boc - de un simbol de care să se lipească din cauza imaginii negative pe care o are. Îi atragem atenţia primului ministru că noi toţi cei care iubim Universitatea Cluj nu vom accepta politizarea clubului în folosul PDL. Dacă singura recomandare a noului preşedinte executiv este faptul că provine din gaşca dusă de Boc la Bucureşti, atunci îi sugerăm să îi caute un alt loc de muncă", a declarat Lăpuşan.

"Nu ştiu dacă e foarte bine şi nu se va privi ca şi o politizare a Universităţii, ceea ce ar fi ultimul lucru necesar", a spus şi Valentin Cuibus, un alt membru PSD.

 

Comenteaza