Premieră la Cupa Mondială. Partida Costa Rica - Germania va fi arbitrată de o brigadă feminină

Premieră la Cupa Mondială. Partida Costa Rica - Germania va fi arbitrată de o brigadă feminină
| Foto: fifa.com

Jocul din ultima etapă a Grupei E o va avea la centru pe franțuzoaica Stephanie Frappart, în vârstă de 38 de ani.

Partida dintre Costa Rica și Germania va consemna o premieră în istoria Cupei Mondiale. Pentru prima dată, un joc de la un turneu final mondial va fi arbitrat de o brigadă feminină. Vezi cotele Superbet ale echipelor de la Mondial şi alege-ţi favorita!

La centru va fi franțuzoiaca Stephanie Frappart, care va fi ajutată la cele două tușe de brazilianca Neuza Back și de Karen Diaz, din Mexic. Frappart a fost al patrulea arbitru la meciul Mexic - Polonia și a devenit prima femeie care face parte dintr-o brigadă de arbitraj la o Cupă Mondială masculină.

De asemenea, franțuzoaica a fost și prima femeie care a arbitrat un meci Liga Campionilor la masculin, în decembrie 2020, când a condus la centru duelul dintre Dinamo Kive și Juventus. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În actualul sezon, Stephanie Frappart a arbitrat 6 partide din Ligue 1, un meci din grupele Ligii Campionilor, două partide din grupele Europa League și trei jocuri din UEFA Nations League. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Partida dintre Costa Rica și Germania este programată astăzi, de la 21:00.

Comenteaza