Președintele CFR Cluj, pe picior de plecare din Gruia

Președintele CFR Cluj, pe picior de plecare din Gruia

Pauza competițională datorată pandemiei de coronavirus care a afectat și România nu a adus liniște la CFR Cluj, ci situația de la clubul din Gruia este destul de tensionată.

Președintele CFR Cluj, Marian Copilu, a dispărut din peisaj în ultima perioadă, iar apropiații clubului sunt nesiguri de viitor, conform Fanatik, care anunță că oficialul campioanei României este pe picior de plecare de la gruparea antrenată de Dan Petrescu.

Copilu ar fi decis să revină în București, după ce pandemia de coronavirus a oprit fotbalul din România. Mai mult, președintele CFR-ului a trecut și printr-o perioadă dificilă din cauza unor probleme personale și a pus echipa pe un loc secund.

Se pare că Marian Copilu nu poate sta departe de București și de familie, iar acest lucru ar putea face ca președintele CFR-ului să renunțe la postul pe care îl ocupă la formația din Gruia.

În cazul în care va decide să se despartă de CFR Cluj, Marian Copilu nu duce lipsă de oferte. Acesta are trei variante la dispoziție pentru viitor: Dinamo, Universitatea Craiova și, a treia, să rămână în continuare la gruparea antrenată de Dan Petrescu.

CFR Cluj se află pe primul loc în clasamentul din Liga 1, cu 30 de puncte, la patru distanță de FCSB și Universitatea Craiova, după două meciuri jucate în play-off-ul Ligii 1.

Comenteaza