Președintele CFR-ului propune un scenariu inedit: "Kovacs să nu ne mai arbitreze niciodată"

Președintele CFR-ului propune un scenariu inedit: "Kovacs să nu ne mai arbitreze niciodată"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj consideră că în acest fel controversele legate de arbitraj ar putea fi rezolvate.

Pe lângă, evitarea delegării lui Istvan Kovacs la meciurile CFR-ului, președintele clubului clujean propune ca centralul originar din Carei să nu mai oficieze nici partide ale celor de la FCSB, iar niciun arbitru din București să nu îi conducă de la centru pe "feroviari".

"Cel mai bine ar fi ca Istvan Kovacs să nu ne mai arbitreze niciodată și să nu ne mai arbitreze nici pe noi, nici pe FCSB, vreun arbitru din București. Așa este cel mai bine.

Cel mai bine ar fi, Kovacs să nu mai arbitreze CFR-ul și FCSB-ul și nici vreun arbitru din București. Să nu mai fie discuții. Nu aș avea nicio problemă să nu mai fie Kovacs la meciurile noastre", a spus președintele clubului din Gruia, potrivit Fanatik.

Declarațiile oficialului echipei clujene vin în contextul greșelilor comise de Kovacs la meciul de luni seară, dintre CFR și Petrolul Ploiești. Arbitrul le-a refuzat două lovituri de pedeaspă oaspeților și a avut o manieră stranie de a conduce jocul.

În actualul sezon, meciul dintre CFR și Petrolul a fost primul al "feroviarilor" condus la centru de Istvan Kovacs. În schimb, în stagiunea precedentă, centralul în vârstă de 39 de ani a condus 5 partide ale echipei clujene, încheiate cu 4 victorii și o remiză.

Comenteaza