Președintele CFR-ului, surprins de atitudinea lui Tachtsidis: "Am avut o discuție cu el"

Președintele CFR-ului, surprins de atitudinea lui Tachtsidis: "Am avut o discuție cu el"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj a recunoscut că nu se aștepta ca mijlocașul să fie din nou sancționat pentru proteste la adresa arbitrului.

Amendat după ce a încasat un cartonaș galben pe banca de rezerve în meciul cu Rapid, Panagiotis Tachtsidis a recidivat la Galați. Intrat pe teren în repriza secundă, grecul a fost din nou avertizat din cauza protestelor.

Atitudinea sa l-a surprins de Cristi Balaj, președintele formației din Gruia, care a dezvăluit că a avut o discuție cu mijlocașul pentru a încerca să evite astfel de situații.

"Noi am fost surprinși. Eu am fost surprins că a protestat din nou. Eu recunosc că am fost surprins. Pentru că am avut o discuție cu el, a primit și toți jucătorii care iau galben pentru proteste sunt sancționați.

Pentru că noi chiar vrem să venim în sprijinul arbitrilor, dar din punctul meu de vedere și nu mă refer doar la acest meci.

Jucătorii simt în teren atunci când un arbitru face greșeli legate de luarea decizilor și în special cele tehnice. Se întâmplă o dată, de două ori, de trei ori, începi să îi iriți", a spus Balaj pentru Fanatik.

Panagiotis Tachtsidis este unul dintre cei mai importanți "feroviari" în actuala stagiune, cu 6 goluri marcate și două pase decisive în 22 de apariții în Superligă.

Comenteaza