Președintele Universității Cluj confirmă tratativele cu investitorii turci: "Discuțiile au avansat. Urmează să intrăm în detalii"

Președintele Universității Cluj confirmă tratativele cu investitorii turci: "Discuțiile au avansat. Urmează să intrăm în detalii"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Radu Constantea a vorbit despre posibilitatea ca un grup de oameni de afaceri să finanțeze echipa clujeană în viitor. 

Remiza albă înregistrată de Universitatea Cluj la finalul săptămânii trecute a trecut în plan secund, după ce au apărut informații despre prezența unor posibili investitori la jocul din Superligă.

La meciul dintre "Șepcile roșii" și Petrolul Ploiești a asistat un grup de oameni de afaceri din Turcia, condus de Serhan Çetinsaya. Turcii și-ar dori să investească la "U" Cluj, informație confirmată și de președintele clubului.

Totuși, Radu Constantea susține că negocierile se află încă în faza incipientă, dar tratativele au avansat în ultimele zile și detaliile ar urma să fie puse la punct în viitorul apropiat.

"Am avut o vizită de două zile. Am discutat despre posibilitatea să investească la clubul nostru. Acele fotografii au fost de la o întâlnire privată. Avem asociați, nu acționari!

Discuțiile au avansat, au venit să vadă ce înseamnă orașul, echipă. Urmează să intrăm în detalii amănunțite. Sunt cinci persoane, iar două au experiență în fotbalul din Turcia, au avut funcții de conducere", a spus Radu Constantea pentru Prosport.

Grupul de investitori prezent la Cluj-Napoca săptămâna trecută e condus de Serhan Çetinsaya. Tânărul om de afaceri a demisionat în vară din funcția de președinte al celor de la Beșiktaș Istanbul, din cauza unor nemulțumiri.

Serhan Çetinsaya a studiat în Elveția și Statele Unite ale Americii, iar în prezent face parte din consiliul de administrație al companiei de Artaș İnşaat. Familia sa are afaceri în construcții, turism, retail și industrie.

De asemenea, din grupul care vizează o investiție la Universitatea Cluj face parte și Sertac Guven, fost vicepreședinte al celor de la Trabzonspor.

Comenteaza