Președintele WTA, mesaj pentru fanii Transylvania Open

Președintele WTA, mesaj pentru fanii Transylvania Open
| Foto: Transylvania Open

Steve Simon, președinte și CEO al WTA a transmis o scrisoare către iubitorii tenisului din România.

"Dragi fani ai tenisului,

În numele Turului Hologic WTA, este o plăcere să vă urez bun venit la Transylvania Open pentru încă o ediție captivantă a acestui turneu la Cluj-Napoca, unul dintre cele mai celebrate orașe din România.

Ca lider mondial în sportul feminin, WTA este mândră să prezinte din nou cel mai bun tenis feminin aici în România, ca și în toate turneele noastre, în 2024.

WTA continuă să susțină valorile incluziunii, consolidarea încrederii în sine și egalității, și ca una dintre puținele proprietăți sportive cu adevărat globale, Turul Hologic WTA va călători în aproape 30 de țări și regiuni cu peste 70 de turnee, pe parcursul sezonului.

Suntem entuziasmați să ne alăturăm vouă, pasionaților de tenis, pe măsură ce urmărim desfășurarea sezonului, în timp ce competitoarele se duelează pe teren, campioanele sunt încoronate, talente noi apar și se nasc legende.

Echipa dedicată a turneului Transylvania Open se mândrește cu crearea unei experiențe de neuitat pentru jucători și fani deopotrivă. Aș dori să mulțumesc tuturor partenerilor, sponsorilor, personalului și voluntarilor, care ridică constant standardele în ceea ce privește calitatea, organizarea și divertismentul, în misiunea noastră colectivă de a susține sportul feminin.

În final, aș vrea să vă mulțumesc vouă, fanilor noștri loiali, pentru susținerea voastră extraordinară și pasiunea pentru WTA. Fie că ați urmărit și susținut tenisul feminin în ultimii 50 de ani sau ne însoțiți pentru prima dată în acest sezon, sau undeva între aceste extreme, bine ați venit la Turul Hologic WTA 2024. Abia începem.

Cu cele mai bune urări,

Steve Simon", a transmis președintele WTA. 

Președintele WTA, mesaj pentru fanii Transylvania Open

Comenteaza