Presiune pe Mirel Rădoi pentru selecționarea lui Camora: “Cum să nu-l convoace?”

Presiune pe Mirel Rădoi pentru selecționarea lui Camora: “Cum să nu-l convoace?”

Fundașul CFR-ului a primit recent cetățenia română și ar putea fi convocat la primele partide din Liga Națiunilor.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Aflat de nouă ani în România, căpitanul “feroviarilor” a devenit în sfârșit cetățean român. La aflarea veștilor că Mario Camora a primit cetățenia română, Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea convocării fundașului de către Mirel Rădoi și a pus presiune pe selecționerul României.

”Chiar e cetățean român? OK, bine, atunci ar trebui să fie convocat la echipa națională. Aaa, mai trebuie niște documente... 99 la sută ar trebui să fie chemat. Cum să nu-l convoace?”, a declarat Dan Petrescu la aflarea veștilor că fundașul campioanei a primit cetățenia română.

“Am văzut că Mario Camora a devenit cetățean român. Țin minte de când eram la Steaua și antrenor era Mirel Rădoi. Îl plăcea mult, a vrut să-l aducă acolo. E un fotbalist foarte bun, acum depinde de selecționer să-l convoace”, a spus și colegul lui Camora, Alex Chipciu.

În vârstă de 33 de ani, Mario Camora a sosit în România în 2011 și a evoluat de 337 de ori pentru CFR Cluj. Alături de “feroviari”, fundașul a cucerit patru titluri în Liga 1, o Cupă a României și o Supercupă a României.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza