Presiune pe Mirel Rădoi pentru selecționarea lui Camora: “Cum să nu-l convoace?”

Presiune pe Mirel Rădoi pentru selecționarea lui Camora: “Cum să nu-l convoace?”

Fundașul CFR-ului a primit recent cetățenia română și ar putea fi convocat la primele partide din Liga Națiunilor.

Aflat de nouă ani în România, căpitanul “feroviarilor” a devenit în sfârșit cetățean român. La aflarea veștilor că Mario Camora a primit cetățenia română, Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea convocării fundașului de către Mirel Rădoi și a pus presiune pe selecționerul României.

”Chiar e cetățean român? OK, bine, atunci ar trebui să fie convocat la echipa națională. Aaa, mai trebuie niște documente... 99 la sută ar trebui să fie chemat. Cum să nu-l convoace?”, a declarat Dan Petrescu la aflarea veștilor că fundașul campioanei a primit cetățenia română.

“Am văzut că Mario Camora a devenit cetățean român. Țin minte de când eram la Steaua și antrenor era Mirel Rădoi. Îl plăcea mult, a vrut să-l aducă acolo. E un fotbalist foarte bun, acum depinde de selecționer să-l convoace”, a spus și colegul lui Camora, Alex Chipciu.

În vârstă de 33 de ani, Mario Camora a sosit în România în 2011 și a evoluat de 337 de ori pentru CFR Cluj. Alături de “feroviari”, fundașul a cucerit patru titluri în Liga 1, o Cupă a României și o Supercupă a României.

Comenteaza